fbpx
Whisper 10dB ondervloer

“Dé stille ondervloer voor Rigid-Core en PVC Klik”

Merkt u ook dat de vraag naar geluidsisolerende vloeren stijgt? En dan specifiek naar ondervloeren die voldoen aan de 10dB norm. Estillon heeft twee ondervloeren die aan deze 10dB norm voldoen: de Whisper ondervloeren Black en Blue.

Deze Whisper ondervloeren zorgen voor een zeer hoge contactgeluidreductie. Ze voldoen aan de strengste eisen voor de Nederlandse appartementenbouw en zijn gecertificeerd met het TÜV Rheinland keurmerk voor 10 dB ondervloeren.

Naast geluidsreductie biedt de Whisper nog meer voordelen. De overlap en zelfklevende strip zorgen voor een eenvoudige installatie. Ter bescherming van de klik-verbinding hebben deze ondervloeren een zeer hoge drukweerstand. Andere pluspunten zijn de geringe opbouwhoogte van slechts 1 mm en daarnaast is Whisper uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Alle voordelen van Whisper ondervloeren op een rij:

  • Uitstekende geluidsisolatie tot wel 13dB Δlin
  • TÜV gecertificeerd
  • Overlap en zelfklevende strip, eenvoudige installatie
  • Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Hoge drukweerstand ter bescherming van de klik-verbinding
  • Geringe opbouwhoogte van slechts 1 mm

Voor installatie van laminaat is er Whisper Grey, een 1 mm dikke, geperforeerde foam ondervloer. Geschikt voor huishoudelijk en projectgebruik.

Whisper Grey heeft dezelfde voordelen als Whisper Black en Whisper Blue. Echter, Whisper Gray heeft niet het TÜV Rheinland keurmerk voor 10 dB ondervloeren.

Installatie video’s