fbpx

Bestekteksten van STABU

Terug naar Nieuws

Bestekteksten van STABU

Ondervloeren van Estillon in standaard bestekteksten van STABU!
Estillon helpt bestekschrijvers door bij een project de juiste ondervloeren te adviseren. Niet alleen steen, metselwerk, hout, glas, bekabeling of klimaatinstallaties zijn van belang, maar ook de ondervloeren!
Met behulp van software en de STABU-systematiek kunnen bestekschrijvers snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. In de voorschrijvende markt wordt gebruik gemaakt van bestekteksten, die in het programma van eisen worden toegevoegd. Deze standaard bestekteksten van STABU zijn nu ook van Estillon producten te downloaden: klik hier of scan de QR code:

STABU is een samenwerkingsverband tussen de partners in de bouwnijverheid. De naam is een afgeleide van de taak waarvoor zij staat: het uitgeven en beheren van de gestandaardiseerde bestekssystematiek voor de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast levert STABU fabrikantgebonden productspecificaties, geeft zij adviezen op het gebied van het juridische gedeelte van het bestek en doet zij onderzoeksprojecten. Dit alles wordt voortdurend getoetst aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van contractvormen, wet- & regelgeving en techniek. Meer informatie over STABU vindt u op www.stabu.org

U kunt bestek teksten uiteraard ook rechtstreeks opvragen bij Estillon: info@estillon.com
Onderstaande producten van Estillon staan in de database van STABU:
Bestbase Elegance Black FR
Bestbase Starbase FR 5 mm
Bestbase Starbase FR 6 mm
Bestbase Starbase FR 8 mm
Bestbase Starbase FR 10 mm
Black Onyx 6,5 mm
Egalsoft FR 6 mm
Floorfixx Regular 9 mm
Damp/vochtscherm (Moisture Barrier Film)
Parquetfelt 10 dB 10 mm
Soundbase 2 mm
Timberbase Plus 1,5 mm

Estillon – Fundamental for Floors Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires, is Estillon dé totaalaanbieder. Een internationaal netwerk van agenten en wederverkopers staan samen met haar ervaren full service verkoopteam klaar om u van dienst te zijn. Vanuit het centraal gelegen magazijn in Uden (NL) levert Estillon diverse groothandels, Retailketens en projectinrichters in Nederland en exporteren wij naar Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Amerika. Een jarenlange ervaring met vele succesverhalen in de projectinrichting, zoals hotelketens, casino’s, theaters, cruiseschepen en kantoorinrichting maakt Estillon een specialist op dit gebied!

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen + 31 (0)24 6485348 of mail met info@estillon.com. Voor meer informatie kijk op estillon.com

Terug naar Nieuws