fachuntergründe | technische beratung | internationales netzwerk

Haben Sie Fragen? Bitte rufen Sie an: +31-(0)24 6485348

Welkom bij Estillon: Leading in Underlay

 

 

Ondervloeren wijzer

Met bijna 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires, is Estillon dé totaalaanbieder en biedt u altijd de juiste oplossing.

Dankzij diverse innovatieve producten en installatietechnieken is Estillon gespecialiseerd in het aanbieden van 
een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Een internationaal netwerk van agenten en wederverkopers staan samen met ons ervaren full service verkoopteam klaar om u van dienst te zijn. Vanuit ons centraal gelegen magazijn in Uden (NL) leveren wij diverse groothandels, Retailketens en projectinrichters in Nederland en exporteren wij naar Europa, het Midden- Oosten, Rusland en Amerika.

 Een jarenlange ervaring met vele succesverhalen in de projectinrichting, zoals hotelketens, casino's, theaters, cruiseschepen en kantoorinrichting maakt Estillon een specialist op dit gebied!
  Selecteer de vloerbedekking van uw keuze en ontvang ondervloer advies op maat!


Schrijf hier in voor de nieuwsbrief!

   

 
Actualiteiten & Nieuws
Vernieuwde website Estillon live! Vanaf vandaag heeft Estillon een nieuw visitekaartje.  6 juni 2014     Fenix Base op twee cruiseschepen van Royal Caribbean International  23 april 2014     Brochure Systeemvloeren en gereedschappen 2 april 2014
De nieuwe website heeft een compleet nieuw ontwerp en is daardoor gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en nog klantgerichter dan de oude website.        Wat hebben sky diven op zee, 100 meter boven de zeespiegel in een capsule ronddraaien en in een botsauto rijden gemeen het ondertapijt en Estillon? Assortiment systeemvloeren en gereedschappen speciaal onder de aandacht op de beurs in Gorinchem.
Meer info Meer info Meer info
Loading
Loading