fachuntergründe | technische beratung | internationales netzwerk

Haben Sie Fragen? Bitte rufen Sie an: +31-(0)24 6485348
Systeemvloeren | Estillon


Veel klanten die een nieuwe vloer willen, hebben vaak weinig tot geen tijd over om deze te laten leggen. Vaak is het ook nog zo dat de ondergrond niet vlak is waardoor er geëgaliseerd moet worden. Nat egaliseren kost vaak nog meer tijd omdat dit ook tijd nodig heeft om te drogen. Om tijd te besparen, kunt u ook kiezen voor het leggen van een systeemvloer.


Wat is een systeemvloer?

Een systeemvloer is een ondervloersysteem dat zowel egaliseert als geluidsreducerend is. Systeemvloeren kunt u op een droge manier eenvoudig leggen. Met behulp van een systeemvloer zorgt u voor een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer. Bijkomend voordeel hiervan is dat deze systeemvloer direct belastbaar is. Geen gedoe meer met nat egaliseren en alle zware zakken egalisatiemortel die hierbij komen kijken. En geen stof meer door het mixen van deze egalisatiemortel in de desbetreffende ruimte. Een systeemvloer zorgt dat u hier geen last meer van heeft en verlengd daarbij ook nog eens de levensduur van de vloerbedekking.


Systeemvloeren zijn geluidsreducerend én egaliserend

Systeemvloeren hebben de voordelen dat ze zowel geluidsreducerend én egaliserend zijn. Moet u rekening houden met contactgeluidisolatie bijvoorbeeld? Dan adviseren wij een goede systeemvloer die geluidsreducerend werkt. Daar komt bij dat u met een systeemvloer niet eerst de vloer hoeft te egaliseren. Dit bespaart zowel tijd als geld!Wilt u weten welke systeemvloer het beste bij uw project past? Neem dan contact op met Estillon. Estillon is de specialist in ondervloeren en biedt een breed assortiment systeemvloeren aan voor verschillende soorten vloeren als linoleum, laminaat, parket, pvc stroken/lamellen, (project)tapijt, tapijt-/vinyltegels en verend vinyl.


Voordelen systeemvloeren

 • Renovatie van slechte basisvloeren ten behoeve van linoleum, verend vinyl, PVC stroken/lamellen, tapijt en tapijt/vinyltegels
 • Egaliseert oneffenheden en zorgt voor maximale stabiliteit
 • Isoleert contactgeluid en voldoet aan de 10dB norm gesteld door de VVE
 • Waarom vloeregalisatie Estillon?

 • U kunt met ondervloeren een hoge kwaliteit, vlakke, stabiele en blijvend droge basisvloer creëren
 • Aan een geluidseis voldoen
 • Met ondervloeren verlengt u uw vloerbekleding
 • Ondervloeren bieden extra luxe en comfort

 • Floorfixx producten

  Floorifxx regular 9 mm

  Floorfixx regular is een systeemvloer welke met behulp van het sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëert. Floorfixx regular is geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik.

  Floorifxx fini 8 mm

  Floorfixx fini is een systeemvloer die kleine oneffenheden in de ondervloer opvangt. Met behulp van de zelfklevende lip-las verbinding creëert u snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende en egale ondervloer die direct belastbaar is. Floorfixx fini is geschikt voor huishoudelijke en licht projectmatige toepassingen.

  Floorifxx smart 8 mm

  Floorfixx smart is een systeemvloer welke met behulp van de handige lip-las verbinding eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëert. Floorfixx smart is geschikt voor huishoudelijke en projectmatige toepassingen.

  Floorifxx comfort 10 mm

  Floorfixx comfort is een systeemvloer welke met behulp van het sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer creëert. Geschikt voor zwaarder projectmatig gebruik en in combinatie met vloerverwarming.


  Projecten


  Estillon heeft een aantal mooie projecten waarbij de Floorfixx systeemvloeren zijn gebruikt. Bent u ook met een project bezig en zoekt u een kwalitatief hoogstaande én geschikte ondervloer? info@estillon.nl
  Project: Meiniger Hotel Budapest
  Systeemvloer: Floorfixx regular
  Studentencomplex Amsterdam | Floorfixx regular
  Project: Studentencomplex Amsterdam
  Systeemvloer: Floorfixx regular
  Loading
  Loading