fbpx

Estillon trakteert

Egalsoft® bestaat 30 jaar

Hiep, hiep hoera! Wie jarig is trakteert.
Koop je in Oktober een rol Egalsoft® dan krijg je een taart van ons. Daarnaast  geven we een mooie donatie aan Stichting Jarige Job!

Op iedere rol Egalsoft® ondertapijt vind je een actiesticker met een QR code. Scan deze en vul je NAW gegevens samen met de unieke batchcode (zie foto met geel gearceerde batchcode) van de rol Egalsoft® in op deze pagina. En ontvang een heerlijke, ambachtelijke taart.*

 

* Een bedrijf of vestiging mag eenmalig gebruik maken van de actie

Voorbeeld batchcode Egalsoft

Batchcode Egalsoft

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Logo Stichting Jarige Job - Gestapeld zonder payoff

Stichting Jarige Job

Wist je dat er in Nederland veel kinderen zijn voor wie het vieren van hun verjaardag niet vanzelfsprekend is? Ter ere van het 30 jarig bestaan van Egalsoft®  helpen wij Stichting Jarige Job door middel van een donatie.  

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor meer dan 100.000 kinderen is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Ieder kind verdient een verjaardag!

Wil je meer weten over deze stichting kijk dan op: www.stichtingjarigejob.nl

Ontvang een heerlijke taart!

Egalsoft bestaat 30 jaar! Door middel van een aankoop van een rol Egalsoft ontvang je een heerlijke ambachtelijke taart! Let op! De actie begint pas 1 okt as.

Naam(Vereist)
Deze vind je op de verpakking van de rol.
Ik schrijf me in voor de Estillon nieuwsbrief(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.