fbpx

Estillon, we will improve your floor

Terug naar Nieuws
Estillon-we will improve your floor

Estillon, we will improve your floor


Wij zijn al een aantal weken onderweg in het nieuwe jaar. Wij hebben weer veel zin in het nieuwe jaar met mooie projecten, nieuwe innovatieve producten, maar ook het verder verduurzamen van onze producten en het investeren in de circulaire economie. Wij hebben ons customer service team uitgebreid, zij staan klaar om uw wensen en behoeften te vertalen naar een concrete oplossing. Alles met het doel om uw vloer te verbeteren.

Of u nu ondervloeren koopt, verkoopt of installeert, het is belangrijk om te weten dat een kwalitatieve ondervloer bijdraagt aan een langere levensduur van uw vloer. Ondervloeren zorgen voor een stabiele en duurzame installatie, de vloer wordt beschermd tegen voortijdige slijtage. Tevens versterkt een ondervloer de ervaring van luxe en comfort. Onze ondervloeren zorgen voor een goede geluidsdemping en hebben isolerende eigenschappen.

Wij bieden verschillende ondervloeren aan die geschikt zijn voor vloerverwarming. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod in ondervloeren met brandwerende eigenschappen. Uiteraard uitgerust met de vereiste certificaten.

Bent u opzoek naar een oplossing voor het installeren van een (onder-)vloer, wij helpen u graag!

Rob-van-HoutumRob van HoutumManager Sales & Customer service

E  r.vanhoutum@estillon.nl
T  0031 (0)413 – 427 345

Ook verwelkomen wij Rob van Houtum terug op de positie van Manager Sales & Customer Service. Samen met zijn customer service team staat hij in 2022 graag voor u klaar. Zij zijn bereikbaar op een nieuw telefoonnummer +31 (0) 413 427 427.

Terug naar Nieuws