fbpx

Floorfixx range behaalt weer het 10dB certificaat

Terug naar Nieuws

Floorfixx range behaalt weer het 10dB certificaat

Estillon behaalt met de ondervloerenrange Floorfixx weer het 10dB certificaat voor het jaar 2018.

Het keurmerk van TÜV Rheinland voor 10dB-ondervloeren staat voor kwaliteit. U vindt deze nieuwe certificaten op de site www.certipedia.com

Bij de keuze van contactgeluid reducerende ondervloeren wordt in Nederland meestal de 10 dB-eis gehanteerd. Hiermee wordt bedoeld: een contactgeluidreductie van minimaal 10 dB ΔLlin volgens de Europese en Nederlandse normen. Meer informatie: klik hier!

Het betreft de gehele Floorfixx range: Floorfixx comfort, Floorifxx fini, Floorfixx regular, Floorfixx smart. Bezoek Estillon tijdens Domotex in Hannover (12 tot en met 15 januari 2018) voor diverse demonstraties van de Floorfixx range. U vindt Estillon in hal 11, stand A35. Lees meer!

De voordelen van Floorfixx: het droge egalisatiesysteem!
• Snel egalisatiesysteem
• Direct klaar voor uw vloerafwerking
• Eenvoudig zwevend te installeren
• Zorgt voor geluidsreductie(10 dB ΔLlin/23 dB ΔLw)

Herkent u dat uw klanten weinig tijd hebben voor het laten plaatsen van een nieuwe vloer? Estillon biedt u de oplossing! In plaats van nat egaliseren, kunt u namelijk tijd besparen met de ondervloerrange Floorfixx. Het droge egalisatiesysteem: Floorfixx! Floorfixx is de ondervloer voor linoleum, verend vinyl, PVC, PVC klik, tapijt, tapijttegels en lamelparket. Met deze ondervloeren kunt op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. Deze ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren.

Tijdbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast geen last van lange droog- en wachttijden. De Floorfixx ondervloeren creëren met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. En alsof dit nog niet voldoende is, isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid. Tevens voldoen deze ondervloeren aan de 10dB norm die door de VvE’s is gesteld.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.floorfixx.nl of estillon.com

Terug naar Nieuws