fbpx

Vakdagen Parket & Woninginrichter 2015

Terug naar Nieuws

Vakdagen Parket & Woninginrichter 2015

Ondervloerenfabrikant Estillon BV aanwezig op Vakdagen Parket & Woninginrichter!

Wij staan dit jaar met een eigen stand op de Vakdagen Parket & Woninginrichter. Wij willen graag de vakman voorzien van advies en informatie over de verschillende ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen. De nadruk zal vooral liggen op demonstraties van de ondervloeren. Een zeer ervaren en gerenommeerde vloerenlegger zal het leggen van ondervloeren demonstreren. Hij zal demonstreren hoe montagevriendelijk onze ondervloeren zijn en hoe gemakkelijk u werkt met onze accessoires en gereedschappen.

Daarnaast is deze vloerenlegger uitstekend in staat om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van nuttige tips opgedaan gedurende de vele jaren op de vloer. Maar natuurlijk is ook onze accountmanager Hans Zendman gedurende de beurs aanwezig om u en uw klanten te voorzien van informatie.

Tevens treft u op onze stand nieuwe installatievideo’s van diverse ondervloeren aan. Estillon communiceert op deze wijze kort en helder met de stoffeerder, om het leggemak te vergoten.

Wij bestaan dit jaar 50 jaar! Vijftig jaar ervaring en vakmanschap, maar ook vijftig jaar vernieuwing en vooruitgang. Dat laten we niet alleen zien met onze nieuwe huisstijl, maar ook tijdens deze Vakdagen. Daar kunt u onze belangrijkste innovaties en producten in ondervloeren met eigen ogen aanschouwen. Vanzelfsprekend maken de sterke merken SMARTfloor, Roberts, BestBase en Egalsoft daar onderdeel van uit. Én, in verband met ons jubileum hebben wij een leuke beursactie!

Kortom het is de moeite waard om ons met een bezoekje te vereren. U kunt ons gedurende deze beurs vinden op stand 120 (bij de ingang!).

Terug naar Nieuws