fbpx

Word jij onze nieuwe Technisch Sales Consultant

Terug naar Nieuws
Vacature-technisch-sales-consultant

Word jij onze nieuwe Technisch Sales Consultant

Heb je ervaring in de woninginrichtersbranche en ben je op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Vind jij korte lijnen, fijne werksfeer en collegialiteit belangrijk? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

 

Wij zijn Estillon!

Samen met ons hele team zorgen wij voor de ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires. Wij bieden onze klanten altijd een passende oplossing voor het installeren van een (onder-)vloer. Onze slogan is dan ook “We will improve your floor”.

We hebben ons succes te danken aan de professionele kennis en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen, van productie tot inkoop, van personeelszaken tot customer service.


Technisch Sales Consultant M/V
(fulltime)


Als technisch sales consultant

ben je verantwoordelijk voor technisch en commercieel advies op het gebied van product specifieke aspecten. Je lost technische en /of product gerelateerde vraagstukken zelfstandig op en adviseert je klanten. Op deze manier ontzorg je op professionele wijze je klantengroep. Je werkt voortdurend aan de verbetering van de relatie om in commercieel opzicht aantoonbaar succesvol te zijn.

Je bent in staat om invulling te geven aan de ‘klant over klant’ vraag. In dit kader adviseer en informeer je jouw klanten over de toegevoegde waarde van onze producten en de toepassing hiervan. Met productdemo’s en kennisoverdracht zet je jouw commerciële rol kracht bij.

Op basis van jouw productkennis en analyse stel je verbeteringen voor die een impuls kunnen geven aan productverbetering. Hierdoor weet je een interne positie te verkrijgen als productspecialist.
Je bent kwaliteitsgericht, in staat je eigen werk te organiseren en je kunt prima samenwerken. Ook denk je graag mee aan verbeteringen binnen het bedrijf.

Jouw werkzaamheden bestaan uit

 •  Het adviseren van klanten op gebied van product specifieke aspecten en oplossen van technische en /of product gerelateerde vraagstukken
 • (Service-) bezoeken van diverse woning, – projectinrichters en groothandels in voornamelijk Nederland en wanneer nodig (enkele malen per jaar) Europese bedrijven bezoeken
 • Een hechte en langdurige klantrelatie opbouwen met als doel de producten van Estillon onder de aandacht te brengen en het technisch advies op zodanige wijze te verbinden aan commerciële activiteiten zodat omzet en verkoopdoelstellingen worden gerealiseerd
 • Tal van ondersteunende activiteiten uitvoeren zoals het verzorgen van productdemo’s en demonstraties op beurzen
 • Het voorstellen van verbeteringen die een impuls geven aan productverbetering en -ontwikkeling

Over jou

 

 • MBO+ werk- en denkniveau, technisch/commercieel
 • Vakrichting stoffeerder of commercie (CE – BE)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engelse en Duitse taal
 • Bij voorkeur ervaring op het snijvlak van stoffering (ondervloeren en ondertapijten) en technische advisering
 • Toont initiatief, werkt zelfstanding maar je kunt ook goed samenwerken
 • Kwalitatief – en oplossingsgericht
 • Kent de specifieke aspecten van de eigen onderneming, met betrekking tot wet en regelgeving, procedures en regelingen
 • Gedegen kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen (Microsoft gerelateerd zoals Business Central, Sharepoint, Office, Teams)

We vinden het belangrijk een goede werkgever te zijn voor ons personeel

 • Je ontvangt van ons een goed marktconform salaris, vakantiegeld en een bedrijfsauto
 • Wij vinden jouw privétijd belangrijk, daarom krijg je van ons 31 verlofdagen op fulltime basis (25 vakantiedagen en 6 ADV dagen per jaar)
 • Er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en volg een cursus of training, wij vergoeden 100% van de studiekosten

Wil je toch nog meer informatie? Stuur dan een email naar

Rob van Houtum |Manager Sales & Customer service

r.vanhoutum@estillon.nl


Over ons

Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires heeft Estillon een leidinggevende positie in de markt. Dankzij de ontwikkeling van diverse innovaties, producten en installatietechnieken biedt Estillon een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Vanuit ons centraal gelegen magazijn in Uden (NL) belevert Estillon diverse groothandels, Retail ketens en projectinrichters in Nederland maar ook wereldwijd.

Terug naar Nieuws

Op zoek naar leuke collega's?

X